2011. április 28., csütörtök

Czövek Tamás: Írd meg, amiket láttál - Jelenlegi ára: 985 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Írd meg, amiket láttálA könyv listaára: 1200 Ft. Leírás:
Magyarországon több mint 2 millió ember él meglehetősen hasonló szociális problémákkal küszködő lakótelepeken. Az egykor technológiai újításként létrehozott városrészeket templomot és hívő közösséget nélkülöző létrejöttük is determinálta, hogy hosszú időre kívül essenek az egyházak látókörén. Az elmúlt húsz évben azonban, a különböző missziói szemléletű kisegyházak mintájára, számos református lelkész fordult a lakótelepek felé és kezdett evangelizálni, közösséget építeni a toronyházak között. Így tett Czövek Tamás teológus is, aki családjával 2003 őszén csatlakozott a budapest-gazdagréti gyülekezethez. Jelen könyvének címét is missziós lelkület hatja át: Jelenések könyvének első fejezetében maga az Úr szólítja fel János apostolt: Írd meg, amiket láttál és amik vannak és amik ezek után lesznek. S ezután következik a hét város (Efézus, Szmirna, Pergamon, Thiatira, Szárdisz, Filadelfia és Laodicea) keresztény gyülekezeteihez szóló üzenet. A profetikus történelmet szimbolizáló útvonalhoz hasonlóan a szerző-szerkesztő hét lakótelepi református gyülekezet születéséről és növekedéséről tudósít. A fekete-fehér fotókkal illusztrált kötetben az említett gazdagrétin kívül Budapest-Káposztásmegyer, -Rákoskeresztúr, -Őrmező, Pécs-Kertváros, Miskolc Avas-Dél és Szigetszentmiklós-Újváros lelkészei és gyülekezeti tagjai vallanak arról, hogyan formálódott missziói szemléletük, munkatársi közösségük, és milyen sikerek és kudarcok között alakultak gyülekezeteik. ISBN: 978-963-558-160-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 985 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 17:22
. Czövek Tamás: Írd meg, amiket láttál - Jelenlegi ára: 985 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése