2011. július 27., szerda

Nikken légszűrő Power5 Pro légtisztító, ionizátor - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Új ára 140. 000 Ft, de most extra olcsón hozzájuthat ha nem hagyja magát túllicitálni!!
Teljesen jól működik, nagyon meg vagyok vele elégedve csak most sürgősen szükségem van pénzre, kizárólag ezért adom el.
FRISS, ERDEI IONIZÁLT TISZTA LEVEGŐT AZ OTTHONÁBA!
Eladó egy nem sokat használt ÚJ konstrukciós NIKKEN AIR POWER 5 PRO levegőtisztitó és ionizáló készülék.   Hatékonyabb, könnyebb használni, hordozható és távirányító is van hozzá, az automatikus levegőérzékelés és egyéb funkciók (pl. alvási üzemmód, turbó fokozat) mellett.
A nagy Hatékonyságú Légrészecskeszűrő (HEPA) – megegyezik a kórházi műtőkben használt szűrőkkel, melyek 99, 97 százalékban végeznek hatékony légszűrést.
Automatikusan észleli a nagyobb méretű szemcséket (por, kosz, baktérium, vagy csak olajszag a konyhából) és beindítja, valamint automatikusan felerősíti a szűrés hatásfokát és  a levegőcsere sebességét! Ezen kívül negatív ionokkal dúsítja a megtisztított levegőt, ami mindenkinek nagyon hasznos.
Az antibakteriális hatású szűrők segítenek az asztma és légzés problémákon.
Pl. a cigiszagot is turbó fokozaton elég hamar teljesen eltünteti.
700 000 DB negatív iont termel köbcentiméterenként, ez 7x több mint amennyi a természetben előfordul azokon a helyeken, ahol a legtöbb negatív ion szokott lenni természetes úton (pl. tengerparton, vízeséseknél, stb, nem hiába érzik jobban magukat az emberek ezen helyeken!! ), s messze sokkal több a legtöbb egyéb cég negatív ionokat előállító termékeinél, nézzen csak
utána!!!!!
A negatív ionok a "levegő vitaminjai" a pozitív ionok azaz az ELEKTROSZMOG ELLENTÉTJE, ami semlegesíti azt, illetve az egyéb káros anyagokat a levegőben, s a szervezetre mindenféle szempontból nagyon jótékony hatással van.
Az air power5 káros ózontermelés nélkül negatív ion technológiával dolgozik ez azt jelenti hogy az elektroszmogot semlegesíti. Allergiás, asztmás rohamokat pár óra alatt megszünteti.
Aromaterápiára is alkalmas. 50m2-es helységet képes megtisztítani.
Az air power5 a levegőben található szennyező anyagok kiszűrésére egyidejűleg több szűrőt is alkalmaz:
-Légszűrés aktív szénnel
-Egy ötszintű, modern szűrési technológia elnyeli és lebontja a molekulákat és mikroorganizmusokat, kémiai vagy fényenergia használata nélkül.
-A HEPA szűrő megegyezik a laboratóriumokban és kórházi műtőkben használt szűrőkkel; ez a légszűrés legmagasabb minőségi szintjét képviseli.
Megkapta a Norvég Asztma és Allergia Alapítványnak (NAAF) a jóváhagyó pecsétjét.
Új ára 140. 000 Ft, de most extra olcsón hozzájuthat ha nem hagyja magát túllicitálni!! Máshol még használtan is tízezrekkel drágább a régebbi NEM PRO verzió is!!


Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 20:30
. Nikken légszűrő Power5 Pro légtisztító, ionizátor - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése