2011. október 28., péntek

Putney, Mary Jo: Egy igaz hölgy - Jelenlegi ára: 2 240 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Egy igaz hölgyA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Alexander Randall őrnagyként szolgál a brit királyi hadseregben, a civil életben pedig egy kies angliai grófság, Daventry várományosa. Alexandernek elméletileg a rangban hozzá illő, illedelmes hölgyek közül kellene válogatnia, a szíve azonban egy egyszerű asszonyhoz, Julia Bancrofthoz húzza, aki bábaasszonyként végzi a dolgát egy vidéki kisvárosban. Julia azonban nem teljesen az, akinek mondja magát - ezt erősíti meg az is, hogy egy nap váratlanul elrabolják. Fogva tartói kezéből Alexander Randall menti meg, aki egyúttal meg is kéri a kezét. Csakhogy a nőt megannyi nyomasztó emlék fűzi a brit arisztokráciához, így komolyan fontolóra veszi, hogy ne válassza-e inkább üldözőit a Daventry-kastély helyett... ISBN: 978-963-643-282-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 240 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 19:29
. Putney, Mary Jo: Egy igaz hölgy - Jelenlegi ára: 2 240 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése