2012. január 27., péntek

Szivargyújtó töltő/autós töltő SONYERICSSON AN300 - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Szivargyújtó töltő/autós töltő - SONYERICSSON AN300 kompatibilis
ACC-3303Termék információk:
Legyen készenlétben akkor is ha nem otthon van! Ezzel az autós szivargyújtó csatlakozóba helyezhető töltővel bármikor kényelmesen feltöltheti mobiltelefon készülékét autójában is.
Modern feltöltőelektronikával és töltés jelző leddel van ellátva, amely jelzi a feltöltés állapotát. A telefon teljes feltöltése után tartaléktöltésre kapcsol és ezzel védi meg az akkumulátort a túltöltéstől. Személygépkocsiban (12V) és tehergépkocsiban (24V) egyaránt használható.
FIGYELEM! Indítsa be a gépjárművet és a töltőt először csatlakoztassa a szivargyújtóba, majd csak utánna a telefon töltőcsatlakozójába. Az indítás pillanatában ne használja a töltőt, mert károsíthatja a telefont.
Kompatibilis készülékek:
SONYERICSSON ASPEN
SONYERICSSON Live with Walkman
SONYERICSSON Mix Walkman
SONYERICSSON SPIRO
SONYERICSSON XPERIA Arc
SONYERICSSON XPERIA Arc S
SONYERICSSON XPERIA Mini
SONYERICSSON XPERIA Mini pro
SONYERICSSON XPERIA Neo
SONYERICSSON XPERIA Neo V
SONYERICSSON XPERIA Play
SONYERICSSON XPERIA X10
SONYERICSSON XPERIA X10 mini
SONYERICSSON XPERIA X10 mini pro
SONYERICSSON XPERIA X2
SONYERICSSON XPERIA X8
SONYERICSSON Yendo
- Gyors kommunikáció a hét minden napján, kérdezzen bátran, válaszolunk!
- Rugalmas, kedvező szállítási feltételek
- Valódi információk, minőségi termékek garanciával és számlával
- Nyomon követhető rendelés, folyamatos tájékoztatás, minőségi szolgáltatás
A készlet állapotáról licit előtt kérjük érdeklődjön vagy ha kérdése van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
Áraink a napi beszerzési árakhoz és a lehetőségeinkhez képest lehetnek alkuképesek, nyitottak vagyunk minden számunkra elfogadható alku lehetőségre, ezért ha ilyen észrevétele van nyugodtan írja meg nekünk és igyekszünk mielőbb válaszolni.
Áru elcserélésre nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban.
Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét, hogy követhető legyen az ügyintézés!
A szállítási határidő raktárkészleten elérhető termék esetében:
A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék.
A szállítási határidő egyedi rendelésre érkező termék esetében:
Az ilyen termékek esetében a várható szállítási határidő mindig egyedi egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy rendelés előtt mindig érdeklődjön a készlet állapotáról! Köszönjük.
Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető akkor elérhetővé tesszük Önnek a Vatera piacterén.



Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Az aukció vége: 2012-02-13 21:42
. Szivargyújtó töltő/autós töltő SONYERICSSON AN300 - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése